Header

Beste andere_naam,

 

Op vrijdag 26 juni 2015 is het zover, dan vieren we het 25 jarig jubileum van Duikcentrum Down Under, twee dagen na de midzomernacht. Jij en je partner zijn vanaf 20.00 uur hartelijk welkom om dit 25 jarig jubileum gezamenlijk te gaan vieren. We bouwen een feestje tot 24.00 uur en er zal voor hapjes en drankjes worden gezorgd. We blikken dan terug naar 25 jaar opleidingen, duikreizen, evenementen, duikprojecten, en vele andere zaken die gepasseerd zijn.

 

Ik kijk terug naar vele ups, maar ook downs, maar zeker naar een fijne periode waar ik met plezier aan heb meegewerkt. Natuurlijk had ik dit niet kunnen doen zonder de vele vrijwilligers, enthousiaste klanten, duikleiders en instructeurs. Zet vrijdag 26 juni dus alvast in je agenda!

 

---

Naar Schotland op de valreep?

Vele jaren gaat Down Under in de zomermaanden op een avontuurlijke duikreis naar Schotland. Afgelopen jaar is dit helaas niet doorgegaan. Toch vragen vele duiker "wanneer gaan we weer naar Schotland" Om deze rede gaan we toch proberen om ook deze zomer deze avontuurlijke reis te maken. We bezoeken de mooiste wrakken en duiken tussen de meest prachtige onderwater landschappen met kelpwouden en begroeide rotspartijen. Natuurlijk maak je kennis met het plaatselijke leven onder water, zoals zeehondjes, lipvissen, zeewolven en veel meer. Deze reis in gepland van:

20 t/m 27 juli 2015

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier en stuur me een mail. Ik zal je graag informeren.

---
Duiken in Safaga

Duiken in tropisch water in november? Down Under reist van 26 november t/m 3 december naar Safaga, Egypte.

Schrijf je in, want VOL = VOL

In de maand november is de temperatuur van de Nederlandse wateren al weer aardig afgenomen. Vele duikers hebben de uitrusting dan al opgeruimd, terwijl een enkeling het hele jaar door duikt. Zou het niet heerlijk zijn om in de koude wintermaanden te genieten van heerlijke tropische temperaturen en duiken tussen het prachtig kleurrijke koraal? Van 26 november t/m 3 december …

Meer lezen.

---
Naar de duikagenda

Kom weer duiken! De watertemperatuur gaat omhoog...

Dus weer de hoogste tijd om de duikspullen uit de kast te halen, en weer onderwater te gaan met het duikteam. TIP: Let op de duikagenda die op onze site staat. Hierin zetten de instructeurs en duikleiders de teamduiken die georganiseerd worden door Down Under. 10:00 uur verzamelen  op de duikschool, koffie en op naar de duikstek! Heb je geen buddy? Geen probleem. Er is altijd iemand die jou buddy wil zijn.

Nog even uitleggen hoe je duikagenda kunt vinden:

• Ga naar www.down-under.nl

• Dan in de menubalk klikken op duikteam, gevolgd door het menu duikagenda.

• Of klik gewoon op deze link om direct naar de duikagenda te gaan.

 

Eerst volgende teamduik: Oostvoornse meer met duikleider Sebastiaan.

Veel duikplezier!

---

Richard Wintershoven

PADI Master Instructor

---