Header

Beste reader reader,

De temperatuur van het buitenwater is al aardig aan het afnemen, waardoor het steeds minder comfortabel wordt om lange duiken te maken of kiezen veel duikers er voor om pas in april weer te gaan genieten om onderwater te zijn.

 

Dat is jammer, want ook tijdens de koudere periode is de onderwater flora en founa prachtig om te ervaren. Met een droogpak verleng je jouw duikseizoen aanzienlijk.

Droogpakken zijn er in vele soorten en maten. Hierdoor wordt de keuze voor de aanschaf van een droogpak er niet gemakkelijker op. Down Under heeft in samenwerking met Amilco Benelux BV, leverancier van Bare droogpakken een tweetal testdagen georganiseerd, natuurlijk ook als je al een droogpak hebt, maar eens in een Bare droogpak wil duiken ben je van harte welkom.

Wanneer is de info avonden en de de testdagen...

Op vrijdagavond 9 oktober komt Joep Mol van Amilco Benelux B.V. langs voor een informatieve avond waar je alles te horen krijgt over de droogpakken van Bare. Er is de gelegenheid voor het stellen van vragen en er kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Aanvang 20:00 uur bij Duikschool Down Under.

De testdagen worden gehouden op zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober, van 10:00 tot 17:00 uur. Verzamelen bij duikcentrum Down Under, een droogpak passen en daarna gaan we gezamenlijk naar de duikstek 't Twiske in Den Ilp bij het Kure Jan strand.

Inschrijven? Geef dan je maten door.

Om een droogpak goed te kunnen testen is het van groot belang dat deze goed past. Raadpleeg de matentabel om de juiste maat vast te stellen en geef deze aan ons door per e-mail.

Moet je zijn opgeleid om met een droogpak te duiken...

Uiteraard moet je in het bezit zijn van een duikbrevet en medisch geschikt zijn om te duiken. Als je overgaat tot de aanschaf van een droogpak is het volgen van een droogpak specialty zeer aan te bevelen, omdat een droogpak andere vaardigheden en technieken vraagt dan duiken met een natpak. Heb je geen droogpak specialty gedaan, maar wil je wel eens een droogpak proberen? Geen probleem, want je duikt onder begeleiding van ervaren Down Under instructeurs.

Als je vragen hebt over deelnemen aan de testdagen, bel of mail ons. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de shop. Tot aankomend weekend!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het instructieteam van Down Under.