Namens Down Under een gelukkig 2015!

Na een mooi 2014, op naar een mooi 2015!

Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen hebben we in 2014 vele activiteiten gehad. Voor 2015 staan er ook weer vele activiteiten op stapel, zoals het 25 jarig bestaan van Down Under Duikcentrum. Houd de website in de gaten!

Het team van Down Under wenst iedereen een gelukkig 2015 met vele en veilige duiken. Misschien is de Nieuwjaarsduik een goede start?

---

Nieuwjaarsduik 2015

't Twiske Kure Jan Strand

Met Down Under proosten op 2015!

Op zondag 4 januari zullen we in 't Twiske Kure Jan Strand de traditionele nieuwjaarsduik maken. Iedereen is welkom! Ook de niet duikers. We verzamelen om 10:00 uur op het duikcentrum. Na het genot van een kopje koffie gaan we naar de duikstek waar we proosten op het nieuwe jaar, maar dan wel onderwater! Hoe dat kan? Nou, zorg dat je er bent!

Na de duik warmen we op in het duikcentrum en praten we na over het avontuur tijdens de proost op het nieuwe jaar!

Nieuwsgierig geworden. Stuur een mail naar info@down-under.nl en geef aan dat je er bij wil zijn.

Misschien is het jullie al opgevallen, maar de Down Under website is compleet vernieuwd. Zo is er een duikagenda waar al onze activiteiten op gepubliceerd worden. Kijk snel en klik hier.

---
De nieuwe website

Nieuwe website

Zoals gezegd, de website van Down Under is compleet vernieuwd. Zo is de website "responsive" geworden, wat betekend dat deze zich aanpast aan de grote van het scherm. Je kunt Down Under dus nu ook op je mobiel of tablet volgen.

Webshop

Daarnaast heeft Down Under nu ook een echte webshop waar steeds meer artikelen in komen die nu ook online gekocht kunnen worden. Kijk eens rond...

Duikagenda en meer...

Naast de webshop heeft ook de duikagenda een grote verandering ondergaan. Kunnen er foto's bekeken worden van de mooie Down Under momenten. Er wordt nu nog hard aan de site gewerkt, maar zal in de toekomst steeds completer worden. Heb je suggesties? Laat het ons weten. Natuurlijk konden we ook niet achterblijven met de sociale media, zoals Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn en YouTube is onderweg.

Kijk eens rond op onze site, maar gewoon langskomen in het duikcentrum mag natuurlijk ook.

---