Beste ,

Dit is een speciale editie van de Down Under nieuwsbrief voor onze duikteamleden. We zijn continue bezig om de dienstverlening te laten aansluiten op jullie wensen. We zijn erg nieuwsgierig naar jullie mening over de zwembadtraining door middel van een enquête. Ook hebben we ons lidmaatschap uitgebreid met een gratis Discover Scuba Diving ervaring en als laatst willen we onze duikteamleden en andere Down Under duikers eens in het zonnetje zetten. Neptunus komt Down Under bezoeken en wil graag in contact komen met duikers die een mijlpaal hebben geslagen in het duiken. Lees snel verder... 

---

Down Under enquête. Doe mee! 

Down Under geeft al jaren op de dinsdagavond een zwembad conditie training in combinatie met eens per maand een persluchtavond om de duikvaardigheden bij te houden. Helaas moeten wij constateren dat hier een terugval van het aantal aanwezige kandidaten is. Graag zouden wij met behulp van een paar vragen er achter willen komen of hetgeen wij bieden, nog steeds aansluit bij jullie wensen.

We hopen dat je de moeite wilt nemen om deze enquête zo eerlijk mogelijk in te vullen. Het mag anoniem! Hiervoor alvast onze dank.

Klik hier om naar de enquête te gaan. Je wordt naar de website doorgestuurd.

---

NEPtunes op bezoek bij Down Under.

Het is weer eens zover. NEPtunes, de God van de Zeeën en aardbevingen met een temperamentvol karakter komt naar Landsmeer!

Volgens de legende had Neptunes een schitterend paleis onderwater en in zijn gevolg bevonden zich dolfijnen, vissen en vijftig nimfen (de Nereiden).

Onze NEPtunes geeft aandacht aan de mijlpalen van duikers en duiksters en zal deze toespreken en geeft volgens oude gewoonte een symbolische beloning hiervoor.

Je kunt jezelf opgeven of een ander voordragen. Wat wel belangrijk is dat de persoon ik kwestie en degene die een andere duiker voordraagt aanwezig zal zijn.

Voorwaarden zijn:

• Down Under duikteamlid

• Eén of meerdere mijlpalen hebben bereikt.

Mijlpalen zijn bijvoorbeeld 50, 100, 150, 200, 250, 500, 1000 duiken of meer, een belangrijke  PADI status hebben behaald of een andere bijzondere ervaring hebben gehad.

De agenda van NEPtunes is zeer vol gepland maar we hebben hem wel kunnen boeken, dit jaar komt hij op vrijdagavond 13 maart om 20.45 uur naar Landsmeer.

Dus geef je op voor deze bijzondere belevenis en tot ziens op vrijdagavond 13 maart. Ben je verhinderd, dan moeten we je helaas teleurstellen, want hij komt maar één keer per jaar!

Klik hier om je (of een andere) duiker aan te melden!

---

Gratis een Discover Scuba Diving ervaring voor vrienden, familie en kennissen. Weer een voordeel voor een Down Under duikteamlid.

Praat je met je vrienden, kennissen of familie ook zo enthousiast over duiken en willen vele duiken wel eens proberen? Vanaf nu kun jij als Down Under duikteamlid twee personen per jaar een geheel gratis kennismakingsduik aanbieden, ter waarde van  45,-!

Down Under organiseert meerdere keren per jaar een kennismakingsduik. Aangemelde personen worden door Down Under ingedeeld in deze groepen. Aanmelding kan uitsluitend via de website.

Wil jij ook een vriend, kennis of familielid deze ervaring geven? Schrijf de persoon dan snel in op de website en wij zullen contact opnemen.

Klik hier om een deelnemer in te schrijven. (wachtwoord: duikteam)