Elke jaar weer zetten de teamleden zich in voor het Twiske en het behoud van deze schitterende duikstek. Dit jaar is de haven van het Twiske schoon gedoken en kun je de berg afval zien liggen wat er op de bodem lag. Wil je zelf een duik maken om afval op te duiken, dan ben je uiteraard ook welkom. Zorg voor een goed gevulde fles wij zorgen dat je een net mee krijgt voor het   de opgedoken afval.

In 2016 doen we dat op zondag 17 april 2016 bij de jachthaven Twiske, vul daar een aantal vragen in dan maak je zelfs kans op duik gerelateerde prijzen. Ook als niet duiker maak je kans op een prijs, vul een formulier in met de antwoorden je krijgt vanzelf een mail als je gewonnen hebt. Uiteraard kun je ons en de uitslag ook volgen op de Facebook pagina van duikcentrum Down Under uit Landsmeer.

Elk jaar pakken we weer een ander locatie, en zullen dat tijdig aangeven op de duikagenda van duikteam Down Under. Wil jij ook mee doen en ben je in het bezit van een duikbrevet en heb je jouw eigen duikuitrusting. Ben je van harte welkom om een handje te helpen.

 

IMG_3614

Tot zien bij Down Under duikcentrum  uit Landsmeer.