Ben je, je PADI brevet kwijt?

Je wilt op (duik)vakantie en komt er achter dat je je PADI brevet niet meer kunt vinden. Je kunt het gokken om tegen de plaatselijk duikschool te zeggen dat je een brevet hebt, maar daar zal je in de meeste gevallen niet mee weg komen. Vaak vragen duikscholen niet alleen om het brevet, maar willen ze ook vaak je logboek zien, met de laatst gemaakte duik. Dit is voor je eigen veiligheid, want als het lang geleden is dat je gedoken hebt is het verstandig om de vaardigheden even opgefrist te hebben.

Hoe krijg ik een nieuwe brevetpas?

Bij Down Under kun je terecht voor het aanvragen van een nieuwe PADI brevet die verloren of gestolen is. Om een vervangend brevet aan te vragen hebben we de volgende gegevens van je nodig:

  • Achternaam en voornamen, zoals deze op de oude pas stonden.
  • Geboortedatum
  • Digitale pasfoto (600×800, minimaal 72dpi en niet groter dan 1 MB)
  • Huidige adres
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer.

Je kunt in onze webwinkel eenvoudig je gegevens invullen, een digitale foto toevoegen en naar ons verzenden. Wij gaan voor jouw in de PADI database op zoek naar de benodigde gegevens. Zodra die ons bekend zijn, is het aanvragen van een nieuw brevet eenvoudig. Tijdens de openingstijden van de winkel en als jou gegevens bij PADI bekend zijn heb je dezelfde dag je tijdelijke pas in je e-mail box. Handig voor als je net voor je vakantie je brevet niet kunt vinden!

Klik hier om naar de webshop te gaan en je gegevens in te vullen.

Duikvaardigheden opfrissen in combinatie met nieuwe brevetpas.

Heb je in het verleden wel een duikbrevet behaald maar al een tijdje niet gedoken?

Ga je binnenkort op duikvakantie?

Ga je starten met een PADI vervolgopleiding?

U kunt kiezen tussen een brons, zilver of goud update van Down Under. De perfecte manier om jouw duikvaardigheden en de kennis weer op te frissen, voordat je weer in het water duikt.

Voor het digitale ReActivate™ programma komen er nog PADI kosten bij, maar kunt na betaling en ontvangst van jouw digitale code thuis of onderweg beginnen met de theorie. Heb je dit afgerond maak je een afspraak met ons voor de betreffende duiken.

Na afloop krijg je een nieuwe PADI duik pas t.w.v. 69,95 met jouw reactiveerde datum, wat voor elke PADI duikschool het bewijs dat jij klaar bent om te duiken.

Klik hier om naar de webshop te gaan en je (verloren) brevetpas te reactiveren, je duikkennis op te halen en je duikvaardigheden op te frissen.