Over het duikteam Down Under

Down Under heeft een enthousiast en zeer actief duikteam...

Mogen we je welkom heten als lid van het Duikteam Down Under?

Heb je net je brevet gehaald en wil je een vertrouwde buddy leren kennen of toch nog eens een duikje maken met je instructeur? Wil je andere duikers ontmoeten, gewoon gezellig over duiken praten, of nieuwe duikstekken leren kennen? Dan is het duikteam van Down Under misschien iets voor jou! Of heb je reeds een duikbrevet je bent van harte welkom bij duikteam Down Under.!

Conditietraining in het zwembad

Het duikteam traint één maal per week in het zwembad. Op de eerste dinsdag van de maand wordt er een persluchtavond georganiseerd. Tijdens deze training kun je onder professionele begeleiding je vaardigheden bijhouden en worden leuke onderwater activiteiten georganiseerd. Uiteraard moet je wel je duikbrevet hebben. Wil je meedoen? We verzamelen van tevoren om 17.30 bij Down Under, drinken nog een kop koffie of thee en vertrekken om 18.30 naar het zwembad. Je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid rechtstreeks naar het zwembad komen. De zwembadtraining vindt iedere dinsdag plaats van 19.00 -20.00 uur in het zwembad Noorderparkbad in Amsterdam. In de zomervakantie zijn er geen zwembad trainingen maar wordt er regelmatig gedoken in het buitenwater.

Clubavond

Op vrijdagavond vanaf 21:00 uur is de gezellige clubavond bij Down Under. Je kunt dan in een ontspannen sfeer van gedachten wisselen over alle facetten van het sportduiken, lekker praten met mededuikers over wat zich onderwater afspeelt of meedenken over een volgende duikactiviteit. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar van het clubhuis. Het is beslist geen must maar jij blijft wel op de hoogte van de ins en outs en de tussendoor geplande duiken in de omgeving.

Duiken met het duikteam

Het duikteam organiseert regelmatig een duik op een van de vele duiklocaties in Nederland, zowel vlakbij in ’t Twiske, Vinkeveen, in Zeeland en elders in Nederland. Het gezellige Zeelandweekend waar je veel duiken kunt gaan maken in een weekend  , de sportieve en gezellige Twiske oversteek en de motortour duik dag  zijn jaarlijks terugkerende evenementen. Wil je ook graag duiken in het buitenland? Het duikteam organiseert jaarlijks enkele buitenlandse reizen, zoals België, Duitsland, Schotland, Rode Zee of de Caribbean. Dit geeft jou de mogelijkheid om met ervaren teamleden een avontuurlijke duikreis te maken. Vele teamleden van Down Under hebben ervaringen opgedaan door mee te gaan met reizen en evenementen die door Down Under georganiseerd zijn. Ook heeft down under sinds 2016 zijn ruim 7 meter lange rubberboot met een 40 pk motor erachter waar we regelmatig mee op pad gaan.

Als duikteamlid geniet je van vele voordelen…

Zo kun je gratis je fles vullen, kun je onder begeleiding van een zwembadtrainer gratis trainen in het zwembad, heb je 25% korting op het huren duikmaterialen, kun je een keer per jaar gratis een kennis of vriend(in) ook kennis laten maken met duiken door PADI Discover Scuba Diving te laten deelnemen. Al teamlid kun je één maal per jaar gratis deelnemen aan een PADI Scuba Review, krijg je eens per kwartaal de gezellige nieuwsbrief met activiteiten en noviteiten naar jouw emailadres toegestuurd.

Op de duikagenda staat wat we gaan doen er waar we gaan duiken, dus kom op en ga mee!

Ook lid worden van het duikteam of meer informatie? Klik hier.