Klik hier om ons te bellen (020-4826806)

Avondduik Maarten van Noord

30sep10:0015:00Avondduik Maarten van NoordDuiken met een enthousiaste instructeur.Helaas kan de geplande avondduik niet doorgaan. Mocht je toch willen duiken, neem dan contact op via de Ad Hoc app groep

Event Details

Op vrijdag 30 september organiseert Maarten van Noord de alweer laatste avondduik van dit duikseizoen.

Kun je in het weekend niet duiken en wil je een keer doordeweeks met een echte pro duiken, dan is dit je kans en ga mee.

Er wordt om 19:00 bij Down Under verzameld en na kort overleg zal er naar de duikstek vertrokken worden.

Zorg er wel voor dat je spullen compleet zijn, je lamp geladen is en je fles gevuld, want Down Under is op dit tijdsstip niet geopend.

Om te voorkomen dat Maarten alleen aan de waterkant staat, vragen we jullie je via de Ad Hoc app op te geven of een mail te sturen naar wendy@down-under.nl

more

Time

30/09/2022 10:00 - 15:00(GMT+02:00)

Location

Duikcentrum Down Under

Scheepsbouwersweg 9a 1121 PC Landsmeer

Other Events

Organizer

Maarten van Noord

Tijdens een vakantie in 2010 op Curaçao heb ik mijn eerste duiken gemaakt en mijn PADI open water brevet gehaald, wat een ontzettend gave ervaring was dat! Het prachtige onderwaterleven, de rust maar tegelijkertijd ook de kick van het onder water zijn spraken mij zo aan dat ik na thuiskomst eigenlijk alleen maar snel weer ergens het water in wilde. Dus gauw maar weer een vakantie geboekt waar ik mijn advanced brevet heb gehaald. Omdat ik inmiddels ook erg nieuwsgierig was geworden naar de onderwaterwereld in Nederland ben ik na wat speurwerk terecht gekomen bij Down-Under, een duikclub in de buurt waarvan ik direct lid ben geworden. Sindsdien ben ik vaak in de weekeinden met teamleden van de club wel ergens langs de waterkant te vinden. Omdat ik het leuk vind om actief in het team te zijn en ook anderen graag enthousiast maak voor het duiken, eind 2014 besloot ik om verder te gaan met het PADI-pro programma en Divemaster te worden. In maart 2016 behaalde ik mijn instructeurs brevet, en ben inmiddels met het les geven begonnen bij Down Under.

Learn More

Duikcentrum Down Under

Get Directions

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

1.5 meter