Klik hier om ons te bellen (020-4826806)

Motorduiktoertocht

11sep10:0016:00MotorduiktoertochtMotorrijden en duiken gecombineerd

Event Details

Op zondag 11 september organiseren Wendy Heeren en Maarten van Noord de jaarlijkse Motorduiktoertocht. De Motorduiktoertocht is een jaarlijks terugkerend event, waarbij motorrijden en duiken gecombineerd worden.

Ben jij ook een fervent motorrijder en duiker, dan is dit het ideale evenement om mee te gaan. We verzamelen om 10:00 bij Down Under waar we onze duikspullen in de bus laden, of als dit makkelijker is kan dit de zaterdag ervoor. Rond 10:15 vertrekken de motorrijders voor de motortocht en na een welverdiende lunch onderweg, komen we dan ergens tussen 13:00-14:00 aan bij de nog geheime duiklocatie. Hier zal de bus rond dezelfde tijd arriveren, zodat er gedoken kan worden.

De dag staat in het teken van motorrijden, maar iedereen die wil is van harte welkom om aan te sluiten bij de duik. Op zondag zal via de groepsapp de duiklocatie bekend worden gemaakt, zodat iedereen die dat wil mee kan duiken.

more

Time

11/09/2022 10:00 - 16:00(GMT+02:00)

Location

Duikcentrum Down Under

Scheepsbouwersweg 9a 1121 PC Landsmeer

Other Events

Organizer

Maarten van Noord

Tijdens een vakantie in 2010 op Curaçao heb ik mijn eerste duiken gemaakt en mijn PADI open water brevet gehaald, wat een ontzettend gave ervaring was dat! Het prachtige onderwaterleven, de rust maar tegelijkertijd ook de kick van het onder water zijn spraken mij zo aan dat ik na thuiskomst eigenlijk alleen maar snel weer ergens het water in wilde. Dus gauw maar weer een vakantie geboekt waar ik mijn advanced brevet heb gehaald. Omdat ik inmiddels ook erg nieuwsgierig was geworden naar de onderwaterwereld in Nederland ben ik na wat speurwerk terecht gekomen bij Down-Under, een duikclub in de buurt waarvan ik direct lid ben geworden. Sindsdien ben ik vaak in de weekeinden met teamleden van de club wel ergens langs de waterkant te vinden. Omdat ik het leuk vind om actief in het team te zijn en ook anderen graag enthousiast maak voor het duiken, eind 2014 besloot ik om verder te gaan met het PADI-pro programma en Divemaster te worden. In maart 2016 behaalde ik mijn instructeurs brevet, en ben inmiddels met het les geven begonnen bij Down Under.

Learn More

Duikcentrum Down Under

Get Directions

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

1.5 meter