Klik hier om ons te bellen (020-4826806)

Teamduik Maarten van Noord

03apr10:0015:00Teamduik Maarten van NoordDuiken met een enthousiaste instructeur.

Event Details

Op zondag 03 april organiseert Maarten van Noord de teamduik van Down Under.

Maarten is altijd te porren voor een duikje, of dit nu in Nederland is of in een mooi warm oord, duiken is een enorme passie en hij kan je er alles over vertellen.

Wil jij een keer mee met Maarten, kom dan om 10:00 naar Down Under en na een kort overleg vertrekken we naar de duikstek.

Time

03/04/2022 10:00 - 15:00(GMT-11:00)

Location

Duikcentrum Down Under

Scheepsbouwersweg 9a 1121 PC Landsmeer

Other Events

Organizer

Maarten van Noord

Tijdens een vakantie in 2010 op Curaçao heb ik mijn eerste duiken gemaakt en mijn PADI open water brevet gehaald, wat een ontzettend gave ervaring was dat! Het prachtige onderwaterleven, de rust maar tegelijkertijd ook de kick van het onder water zijn spraken mij zo aan dat ik na thuiskomst eigenlijk alleen maar snel weer ergens het water in wilde. Dus gauw maar weer een vakantie geboekt waar ik mijn advanced brevet heb gehaald. Omdat ik inmiddels ook erg nieuwsgierig was geworden naar de onderwaterwereld in Nederland ben ik na wat speurwerk terecht gekomen bij Down-Under, een duikclub in de buurt waarvan ik direct lid ben geworden. Sindsdien ben ik vaak in de weekeinden met teamleden van de club wel ergens langs de waterkant te vinden. Omdat ik het leuk vind om actief in het team te zijn en ook anderen graag enthousiast maak voor het duiken, eind 2014 besloot ik om verder te gaan met het PADI-pro programma en Divemaster te worden. In maart 2016 behaalde ik mijn instructeurs brevet, en ben inmiddels met het les geven begonnen bij Down Under.

Learn More

Duikcentrum Down Under

Get Directions

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

1.5 meter