Klik hier om ons te bellen (020-4826806)

Teamduik met Richard Wintershoven

06feb13:3413:34Teamduik met Richard Wintershoven

Event Details

Op zondag 17 april, eerste Paasdag, organiseert Richard Wintershoven de Teamduik van Down Under.

Traditie getrouw duikt Down Under met Pasen altijd bij het Kure-Jan strand van het Twiske.

Dit is onze thuishaven en trots van Richard, die er al veel ziel en zaligheid heeft in gestopt om het onderwaterparcours te creeren en te onderhouden.

Wil jij een kijken hoe het er in het Twiske uitziet onderwater, ga dan mee met deze gezellige duik op 1e Paasdag. We verzamelen om 10:00 op de duikstek tot dan!

more

Time

06/02/2022 13:34 - 13:34(GMT+00:00)

Location

Twiske Kure-Jan Strand (Den Ilp kant)

1511 BX, Den Ilp

Other Events

Organizer

Richard Wintershoven

Ik ben begonnen met duiken in 1985 bij de NOB vereniging ASD, (Amsterdamse Sport Duikers) en lid geweest van o.a. Shadow Diving en Thalassa. Ik kocht mijn eerste duikspullen bij Holland Diving aan de Amstelveenseweg. De duiksport bleef mij boeien en ruilde in 1990 mijn hamer in voor een ademautomaat en startte mijn eigen duikschool. Op aanraden van mijn klanten heb ik de ladder van diverse duikopleidingen beklommen, zowel IADS, IDD, SSI en PADI, waarbij PADI mij het beste gevoel gaf. Uiteindelijk ben ik PADI Master Instructeur geworden en is het gelukt een 5 sterren PADI duikcentrum op te zetten. Een prestatie waar je als duikteam best trots op kunt zijn. Duiken geeft mij, na bijna 30 jaar nog steeds een gevoel van vrijheid, de tijd is dan ook voorbij gevlogen. Sportduiken geeft mij persoonlijk heel veel voldoening, die vaak gepaard is gegaan met vriendschappen en kameraadschap. Je beleeft avontuur door op diverse locaties te duiken, zoet of zout, warm of kouder. Altijd is het weer anders! Kom en beleef ook het avontuur! Duikcentrum Down Under heeft een gelijknamig duikteam waar plek is voor iedere duiker, we duiken dan ook regelmatig op de diverse locaties. Die worden gepland en georganiseerd door de instructie teamleden. Dus kijk op onze duikagenda en ga mee !

Learn More

Twiske Kure-Jan Strand (Den Ilp kant)

Get Directions

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

1.5 meter