Klik hier om ons te bellen (020-4826806)

Twiske Oversteek

24jul10:3015:00Twiske OversteekSnorkeltocht

Event Details

Down Under heeft een jaarlijks terugkerende traditie, de Twiske Oversteek en dit jaar zal hij op zondag 24 juli plaatsvinden.

De Twiske Oversteek is een snorkeltocht die begint op het Kure-Jan Strand en dan snorkelen we naar de overkant (Twiske Haven) daar nuttigen we een hapje en een drankje en snorkelen daarna weer terug naar het Kure-Jan Strand.

De eigen bijdrage voor dit event is € 8,50 die contact of via een betaalverzoek op de dag zelf kan worden overhandigd.

Voor het reserveren bij Twiske Haven willen we graag van te voren horen of je deelneemt ja of nee.

Geef je dus op, dit kan via info@down-under.nl of wendy@down-under.nl

Wat heb je nog meer nodig om mee te kunnen doen: 1. Duikbril + Snorkel 2. Shorty of 3mm longsuit 3. Buitenwater of binnenwater vinnen 4. Ingeval van buitenwater vinnen, schoentjes.

We verzamelen om 10:30 bij het Twiske Kure-Jan strand en na een korte uitleg en het uitdelen van de benodigde boeitjes gaan we van start.

more

Time

24/07/2022 10:30 - 15:00(GMT+02:00)

Location

Twiske Kure-Jan Strand (Den Ilp kant)

1511 BX, Den Ilp

Other Events

Organizer

Richard Wintershoven

Ik ben begonnen met duiken in 1985 bij de NOB vereniging ASD, (Amsterdamse Sport Duikers) en lid geweest van o.a. Shadow Diving en Thalassa. Ik kocht mijn eerste duikspullen bij Holland Diving aan de Amstelveenseweg. De duiksport bleef mij boeien en ruilde in 1990 mijn hamer in voor een ademautomaat en startte mijn eigen duikschool. Op aanraden van mijn klanten heb ik de ladder van diverse duikopleidingen beklommen, zowel IADS, IDD, SSI en PADI, waarbij PADI mij het beste gevoel gaf. Uiteindelijk ben ik PADI Master Instructeur geworden en is het gelukt een 5 sterren PADI duikcentrum op te zetten. Een prestatie waar je als duikteam best trots op kunt zijn. Duiken geeft mij, na bijna 30 jaar nog steeds een gevoel van vrijheid, de tijd is dan ook voorbij gevlogen. Sportduiken geeft mij persoonlijk heel veel voldoening, die vaak gepaard is gegaan met vriendschappen en kameraadschap. Je beleeft avontuur door op diverse locaties te duiken, zoet of zout, warm of kouder. Altijd is het weer anders! Kom en beleef ook het avontuur! Duikcentrum Down Under heeft een gelijknamig duikteam waar plek is voor iedere duiker, we duiken dan ook regelmatig op de diverse locaties. Die worden gepland en georganiseerd door de instructie teamleden. Dus kijk op onze duikagenda en ga mee !

Learn More

Twiske Kure-Jan Strand (Den Ilp kant)

Get Directions

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

1.5 meter