Klik hier om ons te bellen (020-4826806)

Twiske Oversteek

25jul10:0015:00Twiske OversteekSnorkeltocht

Event Details

Down Under heeft een jaarlijks terugkerende traditie, de Twiske Oversteek en dit jaar zal hij op zondag 25 juli plaatsvinden.

De Twiske Oversteek is een snorkeltocht die begint op het Kure-Jan Strand en dan snorkelen we naar de overkant (Twiske Haven) daar nuttigen we een hapje en een drankje en snorkelen daarna weer terug naar het Kure-Jan Strand.

De eigen bijdrage voor dit event is € 8,50 die contact of via een betaalverzoek op de dag zelf kan worden overhandigd.

Voor het reserveren bij Twiske Haven willen we graag van te voren horen of je deelneemt ja of nee.

Geef je dus op, dit kan via info@down-under.nl of wendy@down-under.nl

Wat heb je nog meer nodig om mee te kunnen doen: 1. Duikbril + Snorkel 2. Shorty of 3mm longsuit 3. Buitenwater of binnenwater vinnen 4. Ingeval van buitenwater vinnen, schoentjes.

We verzamelen om 10:30 bij het Twiske Kure-Jan strand en na een korte uitleg en het uitdelen van de benodigde boeitjes gaan we van start.

more

Time

25/07/2021 10:00 - 15:00(GMT+02:00)

Location

Twiske Kure-Jan Strand (Den Ilp kant)

1511 BX, Den Ilp

Other Events

Organizer

Wendy Heeren

In 2006 tijdens een live a board vakantie in Turkije heb ik mijn PADI Open Water gehaald. Tijdens de laatste duik van de Open Water cursus, realiseerde ik mij, wow, ik ben 9m onderwater, wat gaaf! Na deze vakantie daarom direct opzoek gegaan naar een duikschool en zo bij Down Under en het duikteam terechtgekomen en niet meer weggegaan. Door opleidingen en werk heeft het nog wel even geduurd voordat er actief gedoken werd, maar sinds 2008 ben ik zowel in Nederland als in het buitenland regelmatig aan de waterkant te vinden. Duiken is voor mij ontspanning met de nodige spanning en iedere keer opnieuw een geweldige ervaring, die ik graag met andere wil delen en ze zo voor het duiken enthousiast kan maken! Sinds oktober 2015 ben ik Divemaster, zodat er nog meer mensen bereikt worden en ze op die manier kan meenemen naar de wondere wereld van het onderwaterleven.

Learn More

Twiske Kure-Jan Strand (Den Ilp kant)

Get Directions

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

1.5 meter