Klik hier om ons te bellen (020-4826806)

Zeeland Weekend 2021

10sepAll Day12Zeeland Weekend 2021Heel weekend duiken en alleen maar gezelligheid!

Event Details

Zelfs met alle Corona beperkingen waar we de afgelopen tijd mee te maken hebben, lukt het Down Under om met zijn alle een zeer geslaagd Zeeland weekend te organiseren.

Afgelopen jaar (2020) was onlangs het zeer slechte weer en de dingen waar we rekening mee moesten houden een zeer groot succes!!

We hopen er dit jaar (2021) opnieuw een geweldig Zeeland Weekend te kunnen organiseren. Met alle versoepelingen die nu gepland zijn en de verwachtingen die ons voorgeschoteld worden, hebben wij het volste vertrouwen dat dit goed gaat komen. Een geslaagd Zeeland weekend doen wij natuurlijk niet alleen, maar daar hebben we de hulp van alle duikteamleden bij nodig!!.

Het Zeeland weekend van 2021 staat gepland in het weekend van 10 t/m 12 september en wij zouden het leuk vinden als jullie allemaal mee gaan. Schrijf je daarom nu in, zodat wij ons alvast kunnen voorbereiden.

Om je op te geven kun je een mail sturen naar Wendy@down-under.nl

De kosten voor het verblijf in een blokhut zijn €60.- per persoon. Je kunt natuurlijk ook je eigen slaapplek meenemen (tent, camper, caravan etc). Mocht je interesse hebben in het meenemen van een eigen slaapplek, neem dan contact op met Wendy, zodat zij je extra informatie kan geven.

Tijdens het weekend zullen er boodschappen gedaan worden, voor het ontbijt, lunch en avondeten. Hiervoor zullen wij een bijdrage vragen, dit komen boven op de kosten van de camping.

Duiken doe je samen en nooit alleen, daarom worden alle duiken met elkaar besproken en gepland. De duiken die we maken zullen op niveau worden ingepland, er is dus plek voor iedereen, van beginner tot zeer ervaren duiker.

Hoe meer duikers, hoe meer gezelligheid.

Heb jij er ook zo’n zin in om even een weekendje weg te zijn, ga dan mee en schrijf je in!

more

Time

september 10 (Friday) - 12 (Sunday)(GMT+02:00)

Location

Camping Den Osse

Blankersweg 4, 4318 TV Brouwershaven

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

1.5 meter