Klik hier om ons te bellen (020-4826806)

Zeeland Weekend 2021

10sepAll Day12Zeeland Weekend 2021Heel weekend duiken en alleen maar gezelligheid!

Event Details

Zelfs met alle Corona beperkingen waar we de afgelopen tijd mee te maken hebben, lukt het Down Under om met zijn alle een zeer geslaagd Zeeland weekend te organiseren.

Afgelopen jaar (2020) was onlangs het zeer slechte weer en de dingen waar we rekening mee moesten houden een zeer groot succes!!

We hopen er dit jaar (2021) opnieuw een geweldig Zeeland Weekend te kunnen organiseren. Met alle versoepelingen die nu gepland zijn en de verwachtingen die ons voorgeschoteld worden, hebben wij het volste vertrouwen dat dit goed gaat komen. Een geslaagd Zeeland weekend doen wij natuurlijk niet alleen, maar daar hebben we de hulp van alle duikteamleden bij nodig!!.

Het Zeeland weekend van 2021 staat gepland in het weekend van 10 t/m 12 september en wij zouden het leuk vinden als jullie allemaal mee gaan. Schrijf je daarom nu in, zodat wij ons alvast kunnen voorbereiden.

Om je op te geven kun je een mail sturen naar Wendy@down-under.nl

De kosten voor het verblijf in een blokhut zijn €60.- per persoon. Je kunt natuurlijk ook je eigen slaapplek meenemen (tent, camper, caravan etc). Mocht je interesse hebben in het meenemen van een eigen slaapplek, neem dan contact op met Wendy, zodat zij je extra informatie kan geven.

Tijdens het weekend zullen er boodschappen gedaan worden, voor het ontbijt, lunch en avondeten. Hiervoor zullen wij een bijdrage vragen, dit komen boven op de kosten van de camping.

Duiken doe je samen en nooit alleen, daarom worden alle duiken met elkaar besproken en gepland. De duiken die we maken zullen op niveau worden ingepland, er is dus plek voor iedereen, van beginner tot zeer ervaren duiker.

Hoe meer duikers, hoe meer gezelligheid.

Heb jij er ook zo’n zin in om even een weekendje weg te zijn, ga dan mee en schrijf je in!

more

Time

10/09/2021 - 12/09/2021 (All Day)(GMT+02:00)

Location

Camping Den Osse

Blankersweg 4, 4318 TV Brouwershaven

Other Events

Organizer

Wendy Heeren

In 2006 tijdens een live a board vakantie in Turkije heb ik mijn PADI Open Water gehaald. Tijdens de laatste duik van de Open Water cursus, realiseerde ik mij, wow, ik ben 9m onderwater, wat gaaf! Na deze vakantie daarom direct opzoek gegaan naar een duikschool en zo bij Down Under en het duikteam terechtgekomen en niet meer weggegaan. Door opleidingen en werk heeft het nog wel even geduurd voordat er actief gedoken werd, maar sinds 2008 ben ik zowel in Nederland als in het buitenland regelmatig aan de waterkant te vinden. Duiken is voor mij ontspanning met de nodige spanning en iedere keer opnieuw een geweldige ervaring, die ik graag met andere wil delen en ze zo voor het duiken enthousiast kan maken! Sinds oktober 2015 ben ik Divemaster, zodat er nog meer mensen bereikt worden en ze op die manier kan meenemen naar de wondere wereld van het onderwaterleven.

Learn More

Get Directions

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

1.5 meter