Klik hier om ons te bellen (020-4826806)

Zeeland Weekend 2022

16sepAll Day18Zeeland Weekend 2022Heel weekend duiken en alleen maar gezelligheid!

Event Details

Nu Corona zo goed als voorbij is kunnen we weer een ouderwets Zeeland weekend organiseren.

Afgelopen jaar (2021) was onlangs alle toen geldende maatregelen een enorm succes! Zelfs als je de stokken van de tent vergeet, weten wij een oplossing te vinden om er een groot duikfeest van te maken.

Dit jaar gaan we voor een traditioneel super Zeeland Weekend met veel duiken en een goed gezelschap. Klinkt dit als muziek in de oren, ga dan mee met dit leuke Zeeland weekend!

Het Zeeland weekend van 2022 staat gepland in het weekend van 16 t/m 18 september en om het weekend een succes te maken, zouden wij het leuk vinden als jullie allemaal mee gaan. Schrijf je daarom nu in, zodat wij ons alvast kunnen voorbereiden.

Om je op te geven kun je een mail sturen naar Wendy@down-under.nl

De kosten voor het verblijf in een blokhut zijn €60.- per persoon. Je kunt natuurlijk ook je eigen slaapplek meenemen (tent, camper, caravan etc). Mocht je interesse hebben in het meenemen van een eigen slaapplek, neem dan contact op met Wendy, zodat zij je extra informatie kan geven.

Tijdens het weekend zullen er boodschappen gedaan worden, voor het ontbijt, lunch en avondeten. Hiervoor zullen wij een bijdrage vragen, dit komt boven op de kosten van de camping.

Duiken doe je samen en nooit alleen, daarom worden alle duiken met elkaar besproken en gepland. De duiken die we maken zullen op niveau worden ingepland, er is dus plek voor iedereen, van beginner tot zeer ervaren duiker.

Hoe meer duikers, hoe meer gezelligheid.

Heb jij er ook zo’n zin in om even een weekendje weg te zijn, ga dan mee en schrijf je in!

more

Time

september 16 (Friday) - 18 (Sunday)(GMT+02:00)

Location

Camping Den Osse

Blankersweg 4, 4318 TV Brouwershaven

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required

1.5 meter