Duiken voor kinderen vanaf 8 jaar

Ga duiken met het hele gezin, zodat je samen de fantastische herinneringen kunt ophalen en je vakantie meer diepgang krijgt. Wij verzorgen PADI-duikprogramma’s voor kinderen die al vanaf acht jaar mogen beginnen. Zo is er het Bubblemaker programma en het Seal Team.

Bubblemaker (vanaf 8 jaar)

Padi BubblemakerDit is een goede manier om kinderen te laten ervaren hoe het is om te duiken, in een zwembad van minder dan twee meter diep. Vier een verjaardag door een gedenkwaardig en spannend Bubblemaker feestje te houden met vriendjes en vriendinnetjes bij Down Under.

Klik hier voor meer informatie over het PADI Bubblemaker programma

Seal team (vanaf 8 jaar)

PADI Seal TeamHet PADI Seal Team is voor jonge duikers die plezier en veel actie willen beleven in een zwembad. Dit doen ze in spannende AquaMissions. Duikers maken onder andere kennis met onderwaterfotografie, navigatie en natuurbehoud. Tijdens deze cursus leert uw kind de basis kennis en duikvaardigheden die nodig zijn om veilig en prettig te duiken in een zwembad.

Klik hier voor meer informatie over het PADI Seal Team

PADI Junior duikcursussen (vanaf 10 jaar)

Ook kinderen vanaf 10 jaar kunnen alle PADI duikcursussen volgen. Zij doen precies dezelfde cursus als volwassenen, maar zij krijgen een PADI Junior brevet. Dit houdt in dat zij altijd met een volwassenen (18+ jaar) moeten duiken en hun maximale diepte is gelimiteerd tot 12 meter. 10 en 11 jarigen moeten altijd met één van hun ouders/voogden of een PADI-professional duiken.

Klik hier voor meer informatie over de PADI cursussen