Het PADI Seal Team (vanaf 8 jaar)

000103Het PADI Seal Team is voor jonge duikers die plezier en veel actie willen beleven in een zwembad. Dit doen ze in spannende AquaMissions. Duikers maken onder andere kennis met:

  • onderwaterfotografie
  • Navigatie
  • Natuurbehoud.

Deze cursus Tijdens deze opleiding leert uw kind de basis kennis en duikvaardigheden die nodig zijn om veilig en prettig te duiken in een zwembad.

Wat leert u kind tijdens deze opleiding?

Door middel van theorie en zwembadlessen die op een speelse educatieve manier wordt gegeven leert uw kind in het zwembad veilig en ontspannen duiken tot een diepte van maximaal 3 meter.

Hoe lang duurt de opleiding en hoe gaat het in zijn werk?

000022De opleiding duurt ongeveer 6 weken en omvat: 5 theorielessen waar de leerstof die in het boek zijn omschreven op een eenvoudige manier nog eens wordt behandeld c.q uitgelegd door een van onze deskundige instructeur(s) 5 aquamissions waarin de basisvaardigheden onder begeleiding en toeziend oog van de instructeur worden aangeleerd Na het behalen van deze 5 aquamissions kunnen de kinderen zich inschrijven voor de masterseal-opleiding (meer info in de duikshop) Na het behalen van deze vijf aquamissions word hun eerste sealteam duikbrevet aangevraagd. Dit door kinderen felbegeerde vijf sterren brevet ligt na 3 à 4 weken voor hun klaar bij duikcentrum Down Under.

Wie kunnen aan de opleiding deelnemen?

Uw kind moet in ieder geval 8 jaar of ouder zijn. Gezondheid: om deel te kunnen nemen aan het sealteam programma moet uw kind in het bezit zijn van een geldige medische goedkeuring, of een getekende medische verklaring van ouder of voogd.