Is duiken al weer even geleden? Doe een PADI Reactivate

Heb je in het verleden wel een duikbrevet behaald maar al een tijdje niet gedoken? Ga je gaat binnenkort op duikvakantie? Of ga je gaat starten met een PADI vervolgopleiding? Het ReActivate™ programma is de perfecte manier om uw duikvaardigheden en de kennis uit de PADI Open water cursus weer op te frissen, voordat u weer in het water duikt.

Of het nu gaat om het ophalen van een paar herinneringen of weer terug moet naar de basis? PADI ReActivate™ wordt op maat samengesteld voor jou. Je kunt comfortabel op je tablet of computer de duiktheorie nog eens doornemen, voordat je met een PADI Professional het beschut- of buitenwater in gaat om de skills te oefenen. Het geeft je meer zelfverzekerdheid gedurende jouw duikvakantie, het starten van een vervolgopleiding of als je het duiken gewoon weer wilt oppakken.

Wat voor ReActivate programma’s zijn er?

Programma Brons

Je beheerst de duiktheorie of je bent in staat om jezelf deze snel eigen te maken. Een theorieles met een instructeur is voor jou niet noodzakelijk. Duiken is voor jou niet heel lang geleden, maar vind het plezierig je vaardigheden, samen met een PADI Pro even op te frissen.

  • Lesduur:  één zwembadles.
  • als er niet via het digitale programma les is gevolgd 1 avond theorie (25  euro) en aansluitend één zwembadles

Programma Zilver

De duiktheorie is alweer even geleden en vind het niet plezierig deze zelfstandig eigen te maken. Een theorieles, samen met een PADI instructeur is voor jou erg plezierig om de duiktheorie weer op te frissen. Na de theorieles ga je samen met je instructeur het zwembad in en neemt met jou de vaardigheden nog eens door.

  • Lesduur: 1 avond theorie en 2 zwembadlessen.

Programma Goud

Duiken en de duik theorie is voor jou erg lang geleden. Het is zelfs al erg lang geleden dat je een buitenwaterduik gemaakt hebt. Een theorieles, samen met een PADI instructeur is voor jou erg plezierig om de duiktheorie weer op te frissen. Na de theorieles ga je samen met je instructeur het zwembad in en neemt met jou de vaardigheden uitvoerig door. Nadat je alle vaardigheden eigen gemaakt hebt, ga je met je instructeur een duik maken in het buitenwater. Je bent er weer helemaal klaar voor!

  • Je neemt de duiktheorie door op je tablet of computer en maakt de kennistoets. Op de duikschool neemt de PADI Professional met jou de vragen door waar je moeite mee had.
  • Heb je zelf nog vragen, dan neemt de PADI Professional deze uiteraard met jou door.
  • We nemen in het beschut- of buitenwater een aantal belangrijke skills door en de skills die jij graag zou willen herhalen.

Heb je de kennistest en de water skills met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je een nieuwe brevetpas met de geactiveerde datum erop! Voor de PADI duikschool of resort is dit het “bewijs” dan jij onlangs nog je skills en vaardigheden heb gereactiveerd en je duikvakantie kan snel beginnen.

  • Lesduur: 1 avond theorie, 2 zwembadlessen en 1 buitenwaterduik met instructeur.