DSC_0666

Probeer zelf uit wat duiken is! Doe mee met een PADI introductieduik! Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Als je dat wilt weten maar niet meteen je brevet wilt halen, kun je met PADI introductieduik proberen of je het leuk vindt. Down-Under biedt twee versie van dit programma aan, in een zwembad ofwel in buitenwater. Je kunt het dicht bij huis proberen of tijdens je vakantie. Hoewel de PADI introductieduik ervaring geen echt duikbrevet oplevert, leer je in ondiep water hoe je duikuitrusting moet gebruiken en krijg je een snelle en makkelijke introductie tot wat er voor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

Waarom het zo leuk is

Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen – mensen zijn er natuurlijk niet voor geschapen – maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor instructeurs bij een PADI introductieduik is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen. Je kunt bovendien erkenning krijgen!

Wat je leert

Ervaar onder direct toezicht wat duiken is. Als je op de meeste andere mensen lijkt, wordt je erdoor gegrepen nadat je voor het eerst onder water hebt ademgehaald.

Inschrijven

Schijf je in voor de PADI introductieduik en je instructeur zal spoedig een afspraak met je maken om samen met jou op de dinsdagavond in het zwembad te duiken. Voorafgaande de duik in het zwembad zullen we enkele zaken met de doornemen, passen we je duikuitrusting en gaan we naar het zwembad. Schrijf je snel in!