PADI Master Scuba Diver

Live it Want it Dive it !

Master Scuba Duiker brevet

Scherp je vaardigheden aan met de PADI Master Scuba Duiker kwalificatie.

padi_master_diver

Je bent gedreven en wilt behoren tot de besten van de besten uit de sportduikwereld.  Kijkt er naar uit om de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

Door PADI Master Scuba Duiker te worden kwalificeer je jezelf  op diverse vlakken van de duiksport en daardoor behoor jij dan tot een van de besten. Gelijktijdig open je daarmee de deur naar eindeloos avontuur en mogelijkheden bij het opdoen van levenservaring.

Waarom zou je MSD worden ?

Met de PADI Master Scuba Duiker kwalificatie heb je het hoogste niet professionele niveau in het PADI-systeem van duikopleidingen bereikt. Dat betekent dat je behoorlijk wat opleiding en ervaring hebt gekregen in verschillende soorten duikomgevingen. Door het volgen van diverse PADI specialisaties die er bij Down Under te volgen zijn.

Deelnamevereisten

  • Advanced open water duiker, of een gelijkwaardig brevet.
  • rescue duiker of een gelijkwaardig brevet hebben
  • je moet wel minimaal 12 jaar oud zijn.
  • minstens vijf PADI specialisaties
  • En 50 gelogde duiken hebben gemaakt.

Opmerking:

Dit is een kwalificatie waar geen duiken voor gemaakt worden. Voldoe jij aan de bovenstaande eisen, kunnen we voor jouw deze kwalificatie aanvragen. En.. zo vast GEFELICITEERD met het bereiken van jouw Master Scuba Duiker brevet.

Klik hier om je in te schrijven.