Duik- en snorkelshop
Van O-ring t/m complete duikuitrusting
Down Under duikcentrum is een in de regio Amsterdam en omstreken een toonaangevende en uitgebreide duik shop, voor een eerlijk en persoonlijk advies op maat en dus voor elke duiker of duikster of recreatieve snorkelaars wat wils! Door bijna 30 jaar duikervaring en 25 jaar ervaring met duik en snorkelmaterialen kunnen we zowel de duiker of duikvereniging of duikteam helpen met de juiste keuze voor de wensen die gesteld worden aan duik of snorkel materialen. Prijs wordt mede bepaald door een goed advies, en niet te vergeten een goede service zonder handelingskosten. De keuze om het hele jaar te kunnen duiken in zowel koud als tropische wateren zijn bepalend voor uw keuze. Een keuze die wel de hoogte van uw uitgave bepaald. Door strengere eisen, of een keuze voor minder onderhoud gevoelig materiaal, veranderd uiteraard het voor u passende advies. In onze eigen technische ruimte / werkplaats kunnen we de ademautomaten op de correcte configuratie voor u monteren. En kunnen dit indien gewenst gelijk voor u doen, en kan er meteen gedoken worden in een van de lokale duikplassen zoals het recreatie gebied het ’t Twiske of iets verder rijden duiklocatie Vinkeveen. We vullen in onze de duikwinkel zowel 235 als 300 bar cilinders volgens de wettelijke gestelde eisen, en zijn dan ook trots dat we al vele jaren leverancier zijn voor Natura Artis Magistra, brandweer Zaanstad, Purmerend, en Landsmeer, evenals de diverse toonaangevende havenbedrijven.
Down Under is vele jaren een showroom dealer van een toonaangevend merk Scubapro, in ons assortiment ontbreken natuurlijk niet de volgende eerste klas duikmaterialen als Suunto, Bare, Aqualung, Mares, Waterproof, Metalsub, Tusa, Sea Pearls, Poseidon, en vele andere merken die de duik branche rijk is.
Ik nodig u uit om een kijkje te nemen in onze duik shop welke nog geen 400 meter van de ring van onze hoofdstad Amsterdam ligt, met ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Dus u hoeft niet betaald te parkeren. Na u aanschaf is er de mogelijkheid om ons duikmuseum op de eerste verdieping te bezoeken, onder het genot van een vers gezet kopje koffie of thee in huiselijke sfeer.
Richard Wintershoven
PADI Master instructor 900267
PADI store 798036
PADI duik cursussen
Down Under Duikcentrum is een 5-star PADI Divecenter
PADI duik cursussen, door Down Under Duikcentrum.
Over Down Under Duikcentrum
Down Under geeft al 25 jaar volgens de methode van PADI duik cursussen. PADI ((Professional Association for Dive Instructors) is de voornaamste duikopleidingen organisatie ter wereld. Met ruim veertig jaar ervaring, 135.000 PADI-professionals, 5.700 duikshops en PADI dive resorts wereldwijd, laten PADI’s trainingsmateriaal en services je vrijwel overal van duiken genieten. Als je duikt met Down Under instructeurs, zal je leven door de cursussen, ervaring die je op doet, uitrusting welke je gebruikt en door te duiken met behoud van de natuur zal je leven totaal veranderen.
Down Under Duikcentrum is al 25 jaar een PADI duikcentrum in de omgeving Amsterdam waar u voor bijna alle PADI opleidingen terecht kunt. Wil je eens proberen te duiken? Geen probleem! Elke 1e dinsdag van de maand kun je bij ons terecht voor een PADI introductie duik in het zwembad. Ook voor ervaren duikers is Down Under het juiste adres. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs delen hun passie graag. Kom eens langs en maak kennis met het instructieteam van Down Under of ga eens mee naar een buitenduik.
we hebben van Scubapro een mooie en scherpe actie gekregen
de MK17 EVO C350 + R095 OCTO + Equalizer BCD voor 629 euro
de MK25 EVO G260+ R195 OCTO + Hydros Pro BCD voor 999 euro
de SeaWing Nova vinnen + No Zip 6,5mm schoentjes voor 159 euro
de Jet Sport Adjustable vinnen + Base schoentjes voor 85 euro
de Extender voor 950 euro
de Synergy Twin Trufit + Spectra Snorkel voor 89,90 euro
de Vibe masker + Fusion Snorkel voor 69,90 euro
Service & Onderhoud
Down Under is gecertificeerd voor de meeste veelvoorkomende duikuitrusting
Down Under is gecertificeerd service en onderhoud centrum voor duik uitrusting van vele merken. Fabrikanten adviseren om na maximaal 50 duiken of minimaal één keer per jaar een servicebeurt uit te voeren. Gecertificeerd betekend dat onze servicemedewerkers jaarlijks verplichte cursussen bij de importeurs volgen.
Ademautomaten
Bij een servicebeurt van je ademautomaat wordt strikt gewerkt volgens de instructies van de importeur en fabrikant. Er worden daarom alleen door de importeur voorgeschreven originele servicekits geplaatst. Daarnaast worden alle o-ringen van de lagedruk- en hogedruk- slangaansluitingen vervangen. Bij inname wordt er gevraagd of er naar de swiffel van de console gekeken moet worden en of er verder onderhoud gepleegd moet worden. In deze keuze staat u vrij, een pas aangeschafte console hoeft niet binnen een half jaar nagekeken te worden.
De ademautomaat en octopus worden volledig gedemonteerd, ultrasoon gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen. Vervolgens weer hij geassembleerd, de ademweerstand afgesteld en is je automaat weer klaar voor gebruik.. Een slecht onderhouden ademautomaat. Je buddy zal er niet blij mee zijn als het echt nodig is!
Trimvesten
Een trimvest zorgt voor drijfvermogen en comfort tijdens het duiken, maar veel duikers vergeten dit uitrustingstuk te laten onderhouden. Een slecht werkende ontluchting of een vastzittende inblaasknop kan leiden tot ongecontroleerde opstijgingen. PADI heeft hiervoor een extra oefening toegevoegd aan de Open Water cursus, om hierop correct te kunnen handelen. Uiteraard heeft een trimvest een onderhoudsbeurt nodig, de gehele inflator ofwel in- en afblaasunit wordt ultrasoon gereinigd, Alle trek- en noodontluchtingen worden gecontroleerd. Ook de luchtkamer wordt gecontroleerd op eventuele lekkages.
Natpak, droogpak, computers en horloges
Down Under is het juiste adres voor het vermaken of reparatie van je nat- of droogpak. Als een duikpak verlengd of ingekort moet worden wordt je vakkundig geholpen. Maar natuurlijk wel even het pak aantrekken voor de maatvoering. Bij aanschaf van een nieuw duikpak kunnen we het confectiepak op maat maken zodat luchthoudende holtes gecorrigeerd kunnen worden. We hanteren hiervoor gereduceerde prijzen. Voor het vervangen van batterijen in duikcomputers en horloges is Down Under ook het juiste adres.
Snorkelen
Wat is het en wat heb je er voor nodig?
Snorkelen? Wat is dat?
Snorkelen is aan de oppervlakte zwemmen met een snorkel (soort buis) in je mond, zodat je kunt ademhalen terwijl je je neus en mond onder water houdt. Het is gaaf, ontspannend en vaak ook bevrijdend, door gebruik te maken de combinatie van de snorkel en een duikbril is het heel goed mogelijk om goed onder water rondkijken. Snorkelen is makkelijk. Zelfs kinderen van 6 jaar of ouder kunnen leren snorkelen, als ze goed kunnen zwemmen en een zwemdiploma A hebben en begeleid worden door een volwassenen.
Met snorkelen kom je in een andere omgeving, snorkelen kunnen vergelijken met het ontdekken van een nieuwe wereld! Je kunt heel veel verschillende dieren tegenkomen, zoals vissen, krabben, kreeften hard- en zacht koraal, spons, zeeanemonen, zee-egels, garnalen, enzovoort. Voor een goede snorkelplek hoef je alleen te zoeken naar water en een veilig plekje om het water in te gaan.
Wat heb je nodig voor het snorkelen?
Voor snorkelen heb je geen dure uitrusting nodig, het belangrijkste is een goede duikbril en een goede snorkel met waterloos ventiel. Zorg ervoor dat je geen speelgoed koopt, ook niet voor de kinderen. Dit dit bederft het plezier van het ontdekken van de onderwaterwereld. Speelgoed duikbrillen dichten vaak niet goed af en lopen vol water.
Dit bederft het plezier, met als gevolg heeft dat hij of zij niet meer actief in het water bezig is. Tijdens de vakantie is het fijn dat zowel u als de kinderen het naar hun zin hebben!
Een shorty, ofwel een kort duikpakje geeft twee voordelen:
- In het water ben je beter zichtbaar
- Je krijgt het minder snel koud
Down Under Duikcentrum kan u hierin adviseren.
Snorkel materiaal voor kinderen
Kinderen krijgen dan niet alleen een kleinere bril, maar ook een kleiner mondstuk aan de snorkel met waterloosventiel. Down Under Duikcentrum werkt met diverse top duikmerken samen onder andere, Tusa, Mares, Cressi, Aqualung en poseidon.
Brildragers en snorkelen
Met een bril op je neus een duikbril opzetten werkt niet. De duikbril kan dan niet afsluiten en stroomt het water naar binnen. Er duikbrillen met geslepen glazen, een duikbril ‘op sterkte’ dus. Kijk eens in de webshop naar de duikbrillen van Tusa. Er zijn vele typen maskers die op sterkte geleverd kunnen worden. Een duikbril op sterkte kun je al krijgen binnen een week onze lenzen gaan tot behoorlijke sterktes, van -8 tot +5 maar kan ook bifocaal of tri focaal wat wel een stuk duurder gaat uitvallen.
Vinnen met gesloten of open hiel
Vinnen worden vaak flippers genoemd, maar wij gebruiken liever het woord vinnen. Vinnen zijn vooral handig als je veel wilt zwemmen, als je grote afstanden wil overbruggen of grote stukken bodemoppervlak wil bekijken, maar zijn vereist als je stroming kunt verwachten. Vinnen zijn er met “gesloten” en “open” hiel. In vinnen met een gesloten hiel ga je met je blote voeten in. Bij vinnen met een open hiel kun je bijvoorbeeld neopreen schoenen dragen en wordt de vin afgesloten met een riempje. Het voordelen van neopreen schoentjes is, dat je voeten warmer blijven, maar vooraf bescherming bieden als je over het strand loopt.
Wat zie ik bij het snorkelen?
Misschien niet echt noodzakelijk, maar wel reuze handig zijn fotoboeken van het onderwaterleven. Er zijn reuze handige naslagwerkjes, zodat je direct na het snorkelen kunt nazoeken wat je nu eigenlijk precies gezien hebt. Bij duikwinkels zijn ook kunststof kaarten te koop die mee het water in kunnen. Een paar nuttige boeken:
- Vissengids Middellandse Zee en Atlantische Oceaan, van Helmut Debelius, uitgeverij Vipmedia, een boek van het tijdschift Duiken. Dit boek geeft uitgebreide beschrijvingen van de vissen, en thematische hoofdstukjes, met ook daar veel hele mooie foto’s.
- Vissen en ongewervelde dieren van de Middelandse Zee, Lawson Wood. Dit boek laat niet alleen vissen, maar bijvoorbeeld ook inktvissen en kwallen zien.
- Voor in de middellandse zee handiger dan de Vissengids, maar minder mooi.
Wat moet je leren om te kunnen snorkelen?
Het is handig om de eerste keren te snorkelen in een zwembad, liefst in een stuk waar je kan staan. Als je echt goed wil leren snorkelen kan je ook op les gaan. Bij Down Under Duikcentrum kun je in twee zwembadlessen al veel leren over ademhalingstechnieken, hoe je je duikbril moet klaren (leegblazen van water) en goed gebruik van je vinnen. Ook leer je om een juiste hoek duik maken, dit is een snorkeltechniek zodat je makkelijk naar de bodem kunt komen.
Het klinkt raar maar het belangrijkste wat je moet leren is rustig blijven ademhalen, de snorkelbuis bevat namelijk ook lucht waardoor je met het ademen een stuk loze ruime hebt. Als je met korte snelle teugen adem haalt, komt de verse lucht niet verder dan je snorkelbuis. Haal dus rustig en diep adem. Iets wat je echt moet leren om goed te kunnen snorkelen, is horizontaal stil in het water liggen terwijl je rustig doorgaat met adem halen. Het is een makkie, maar als je er niet bewust aan werkt, leer je het niet. Het voordeel van deze techniek is dat je (zelfs in heel ondiep water) stil kan liggen, waardoor je veel meer details (zoals kleine visjes en kreeftjes) gaat zien en de dieren op de bodem weer in beweging komen.
Last but not least!
Gebarentaal! Je kunt natuurlijk boven water met elkaar praten. Maar het is reuze makkelijk om tijdens het snorkelen wat te kunnen communiceren. Veel tekens heb je niet nodig. Het is gebruikelijk om de tekens uit het duiken te gebruiken.
- Zullen we omlaag gaan ?
- zullen we omhoog gaan?
- OK ?
- Kijk daar !
- Ik heb het koud, zullen we teruggaan?
Je kunt daarvoor de officiële tekens gebruiken, maar als je geen les hebt gehad, kan je de tekens ook met elkaar afspreken. Het is beter om steeds met z’n tweeën te gaan, net als bij duiken. De één ziet dingen die de ander niet ziet, en je kunt elkaar zo nodig helpen.
Golven kunnen zorgen dat je water in je snorkelbuis krijgt, blijf daarom vooral uit de buurt plaatsen waar de golven breken. Als je veel onder water bent of erin en eruit gaat is ter voorkoming van een geïrriteerde gehoorgang het gebruik van zure oordruppels een aanrader.
Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen
Tijdens de feestdagen heeft Down Under zijn openingstijden aangepast...
Aangepaste openingstijden zijn:
- Vrijdag 25 december gesloten. (1e kerstdag)
- Zaterdag 26 december, gesloten. (2e kerstdag)
- Zondag 27 december, gesloten.
- Maandag 28 december, gesloten.
- Dinsdag 29 december, geopend van 12:30 tot 18:00 uur.
- Woensdag 30 december, geopend van 12:30 tot 18:00 uur.
- Donderdag 31 december, geopend van 12:30 tot 16:00 uur. (Oudjaarsdag)
- Vrijdag 1 januari, gesloten. (Nieuwjaarsdag)
- Zaterdag 2 januari, geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Zondag 3 januari duiken we traditioneel in ’t Twiske en sluiten af met een nieuwjaarsreceptie op het duikcentrum. Duik je met ons mee? Klik hier om naar onder duikagenda te gaan!
Perslucht vulstation
Voor het vullen tot 300 bar
Duikcentrum Down Under is uitgerust met een BAUER PURE AIR STATION en kun je terecht voor een persluchtvulling van 225 bar en 300 bar. De lucht wordt geleverd door onze Bauer compressor, met 300 liter per minuut en door het buffersysteem hoef je op de meeste vullingen niet lang te wachten.
Prijslijst persluchtvulling
Cilindervullingen tot 225 Bar voor duikers |
|
Lucht | |
5 – 10 Liter | € 4,00 |
12 Liter | € 4,50 |
15 Liter | € 5,50 |
Cilindervullingen tot 300 Bar voor duikers |
|
lucht | |
7 Liter | € 5,50 |
10 Liter | € 6,50 |
12 Liter | € 7,50 |
15 Liter | € 8,50 |
Cilindervullingen tot 300 Bar voor kampeerders, persluchtschutters, enz. |
|
lucht | |
5 – 7 Liter | € 7,00 |
10 Liter | € 10,00 |
12 Liter | € 12,00 |
300 Bar voor bedrijven |
|
lucht | |
Per vulling | € 15,- |
Bij aanschaf van een vulkaart van 10 vullingen, ontvang je 20% korting. Duikteamleden van Down Under kunnen gratis hun duikcilinder vullen tot 225 Bar en de 300 bar cilinder die bij Down Under zijn aangeschaft.
Down Under vult perslucht tot 300 Bar voor bedrijfsdoeleinden, persluchtschutters, opblaastenten, kampeerders zelfstandigen enz. Onze vulprijzen voor andere doeleinden dan duiken zijn gebaseerd op vulling van een losse persluchtcilinder die voldoet aan de geldende eisen. Omdat onze prijzen zijn gebaseerd op service voor duikers die ook in onze duikshop aankopen doen.
Cilinder keuring
Voor persluchtcilinders tot 300 bar...
Visuele inspectie
Deze visuele keuring dient één keer per jaar uitgevoerd te worden. Het is belangrijk dat je cilinder eens per jaar gecontroleerd wordt op roestvorming of vocht. Voortijdig verwijderen van inwendige roest en vocht zorgt ervoor dat het roestproces niet ongestoord vijf jaar lang zijn gang kan gaan. Bij een visuele inspectie ben je de cilinder slechts één dag kwijt. De kraan wordt van je cilinder gehaald en met een speciale TL-lamp aan de binnenzijde geïnspecteerd. De o-ring tussen de kraan en cilinder wordt vervangen en er wordt gecontroleerd of de schroefdraad van kraan en cilinder nog goed zijn en met elkaar overeen komen. Indien de kraan of cilinder niet voorzien is van draadaanduiding, wordt of de kraan of de cilinder afgekeurd. In overleg met de klant wordt er dan besloten wat er vervangen moet worden.
Hydrostatische keuring
Deze keuring dient iedere vijf jaar uitgevoerd te worden. Na inlevering van je cilinder zal de flesvoet worden verwijderd en gecontroleerd worden op roestvorming aan de onderkant (dit is sinds januari 2002 een reden om flessen af te keuren). Na verdere demontage wordt de cilinder kaal naar het stoomwezen gebracht. Hier wordt de cilinder afgeperst op anderhalf keer de werkdruk (voor een 235 barfles is dat 345 bar). Eenmaal door middel van glasparel-stralen ontroest en door de keurmeester inwendig en uitwendig geïnspecteerd, wordt de fles gecheckt op roest en puntcorrosie, dan wordt hij voorzien van een nieuwe keuringsstempel en keuringsticker, gemonteerd en goed gevuld kun je hem ophalen.
Op reis met eigen auto, camper of boot hoe zit dat met persluchtcilinders?
Onze Nederlandse wetgeving geeft aan dat persluchtcilinders om de vijf jaar herkeurd moeten worden door het Stoomwezen. Sommige landen hanteren beduidend kortere periodes (om de 2 jaar ) je cilinder moet dan dus eerder herkeurd worden. Ga je met de boot of met eigen auto of camper op vakantie dan is het verstandig om vooraf te kijken hoe het zit met de keuringsdatum. Geen geldige keuring … in het buitenland wordt een perslucht cilinder NIET gevuld !! Overbodig om te zeggen is dat de cilinders tijdens het transport goed vastgezet moeten worden. Is jouw vulling ouder dan 6 maanden, laat je cilinder langzaam leeglopen en vul deze met schone en verse lucht.
Over het duikteam Down Under
Down Under heeft een enthousiast en zeer actief duikteam...
Mogen we je welkom heten als lid van het Duikteam Down Under?
Heb je net je brevet gehaald en wil je een vertrouwde buddy leren kennen of toch nog eens een duikje maken met je instructeur? Wil je andere duikers ontmoeten, gewoon gezellig over duiken praten, of nieuwe duikstekken leren kennen? Dan is het duikteam van Down Under misschien iets voor jou! Of heb je reeds een duikbrevet je bent van harte welkom bij duikteam Down Under.!
Conditietraining in het zwembad
Het duikteam traint één maal per week in het zwembad. Op de eerste dinsdag van de maand wordt er een persluchtavond georganiseerd. Tijdens deze training kun je onder professionele begeleiding je vaardigheden bijhouden en worden leuke onderwater activiteiten georganiseerd. Uiteraard moet je wel je duikbrevet hebben. Wil je meedoen? We verzamelen van tevoren om 17.30 bij Down Under, drinken nog een kop koffie of thee en vertrekken om 18.30 naar het zwembad. Je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid rechtstreeks naar het zwembad komen. De zwembadtraining vindt iedere dinsdag plaats van 19.00 -20.00 uur in het zwembad Noorderparkbad in Amsterdam. In de zomervakantie zijn er geen zwembad trainingen maar wordt er regelmatig gedoken in het buitenwater.
Clubavond
Op vrijdagavond vanaf 21:00 uur is de gezellige clubavond bij Down Under. Je kunt dan in een ontspannen sfeer van gedachten wisselen over alle facetten van het sportduiken, lekker praten met mededuikers over wat zich onderwater afspeelt of meedenken over een volgende duikactiviteit. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar van het clubhuis. Het is beslist geen must maar jij blijft wel op de hoogte van de ins en outs en de tussendoor geplande duiken in de omgeving.
Duiken met het duikteam
Het duikteam organiseert regelmatig een duik op een van de vele duiklocaties in Nederland, zowel vlakbij in ’t Twiske, Vinkeveen, in Zeeland en elders in Nederland. Het gezellige Zeelandweekend waar je veel duiken kunt gaan maken in een weekend , de sportieve en gezellige Twiske oversteek en de motortour duik dag zijn jaarlijks terugkerende evenementen. Wil je ook graag duiken in het buitenland? Het duikteam organiseert jaarlijks enkele buitenlandse reizen, zoals België, Duitsland, Schotland, Rode Zee of de Caribbean. Dit geeft jou de mogelijkheid om met ervaren teamleden een avontuurlijke duikreis te maken. Vele teamleden van Down Under hebben ervaringen opgedaan door mee te gaan met reizen en evenementen die door Down Under georganiseerd zijn. Ook heeft down under sinds 2016 zijn ruim 7 meter lange rubberboot met een 40 pk motor erachter waar we regelmatig mee op pad gaan.
Als duikteamlid geniet je van vele voordelen…
Zo kun je gratis je fles vullen, kun je onder begeleiding van een zwembadtrainer gratis trainen in het zwembad, heb je 25% korting op het huren duikmaterialen, kun je een keer per jaar gratis een kennis of vriend(in) ook kennis laten maken met duiken door PADI Discover Scuba Diving te laten deelnemen. Al teamlid kun je één maal per jaar gratis deelnemen aan een PADI Scuba Review, krijg je eens per kwartaal de gezellige nieuwsbrief met activiteiten en noviteiten naar jouw emailadres toegestuurd.
Op de duikagenda staat wat we gaan doen er waar we gaan duiken, dus kom op en ga mee!
Ook lid worden van het duikteam of meer informatie? Klik hier.
Verhuur duikuitrusting
Voor het huren van een snorkel, duikbri,l en vinnen. Tot een complete duikuitrusting
Verhuur duikuitrusting of gunstig aankopen uit onze verhuur afdeling. Down Under verkoop jaarlijks zijn schoolmateriaal met een korting van 40% op de geldende advies verkoopprijs.
Onderwater wil je zeker weten dat alles in orde is en je veilig en comfortable kunt gaan duiken. Je kan bij duikcentrum Down Under terecht om een enkel uitrustingsstuk te huren, of voor het huren van een complete duikuitrusting voor een dag of weekend. Wij verhuren alleen eersteklas duikmaterialen niet ouder dan 2 jaar en worden regelmatig onderhouden, gekeurd en indien nodig vervangen. Dit moeten wij ook doen in het kader van de wet risico inventarisatie en evaluatie ofwel de R.I.E wetgeving.
Ook word er regelmatig verhuur materiaal verkocht tegen een gunstig tarief wat voor u als consument erg aantrekkelijk kan zijn. Meestal is dit een manier om het aanschaffen van een complete duikuitrusting wat rustiger op te kunnen bouwen. De ademautomaten en trimvesten worden jaarlijks onderhouden en wij houden hier een onderhoudsrapport van bij, die je bij aanschaf van de verhuur materialen erbij krijgt. Uiteraard wens ik jullie allemaal veel duikplezier toe!!
Prijslijst huur duikuitrusting
Artikel | Prijs/Dag | Prijs/Weekend | Prijs/Week |
Ademautomaat | € 12,50 | € 18,00 | € 36,00 |
Trimvest | € 12,50 | € 18,00 | € 36,00 |
Duikpak | € 15,00 | € 22,50 | € 45,00 |
Loodgordel of loodpockets met lood | € 5,- | € 10,- | € 20,- |
handschoenen of duikschoenen | € 5,- | € 10,- | € 20,- |
Buitenwatervinnen | € 5,- | € 10,- | € 20,- |
Masker en snorkel | € 5,- | € 10,- | € 20,00 |
Complete duikuitrusting ( exclusief cilinder ) | € 50 | € 75,- | € 150,- |
Zwembadset (automaat, trimvest cilinder) | € 20,- | € 40,- | € 80,- |
Duiklamp | € 12,50 | € 18,00 | € 36,00 |
Droogpak ( indien aanwezig ) | € 150,00 | € 300 | € 450 |
Duikcomputer | € 15,- | € 22,50 | € 45,- |
10 liter cilinder gevuld * | € 7,50 | € 15,- | € 30 |
12 liter cilinder gevuld * | € 8,50 | € 17,- | € 34,- |
15 liter cilinder gevuld * | € 10,00 | € 19,- | € 38,- |
Ben je Down Under duikteamlid, dan ontvang je 25% korting op bovenstaand prijzen. * Met uitzondering de persluchtcilind