Duik- en snorkelshop

Van O-ring t/m complete duikuitrusting

Duikshop Down Under

Down Under duikcentrum is een in de regio Amsterdam en omstreken een toonaangevende en uitgebreide duik shop, voor een eerlijk en persoonlijk advies op maat en dus voor elke duiker of duikster of recreatieve snorkelaars wat wils! Door bijna 30 jaar duikervaring en 25 jaar ervaring met duik en snorkelmaterialen kunnen we zowel de duiker of duikvereniging of duikteam helpen met de juiste keuze voor de wensen die gesteld worden aan duik of snorkel materialen. Prijs wordt mede bepaald door een goed advies, en niet te vergeten een goede service zonder handelingskosten. De keuze om het hele jaar te kunnen duiken in zowel koud als tropische wateren zijn bepalend voor uw keuze. Een keuze die wel de hoogte van uw uitgave bepaald. Door strengere eisen, of een keuze voor minder onderhoud gevoelig materiaal, veranderd uiteraard het voor u passende advies. In onze eigen technische ruimte / werkplaats kunnen we de ademautomaten op de correcte configuratie voor u monteren. En kunnen dit indien gewenst gelijk voor u doen, en kan er meteen gedoken worden in een van de lokale duikplassen zoals het recreatie gebied het ’t Twiske of iets verder rijden duiklocatie Vinkeveen. We vullen in onze de duikwinkel zowel 235 als 300 bar cilinders volgens de wettelijke gestelde eisen, en zijn dan ook trots dat we al vele jaren leverancier zijn voor Natura Artis Magistra, brandweer Zaanstad, Purmerend, en Landsmeer, evenals de diverse toonaangevende havenbedrijven.

 

Down Under is vele jaren een showroom dealer van een toonaangevend merk Scubapro, in ons assortiment ontbreken natuurlijk niet de volgende eerste klas duikmaterialen als Suunto, Bare, Aqualung, Mares, Waterproof, Metalsub, Tusa, Sea Pearls, Poseidon, en vele andere merken die de duik branche rijk is.

Ik nodig u uit om een kijkje te nemen in onze duik shop welke nog geen 400 meter van de ring van onze hoofdstad Amsterdam ligt, met ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Dus u hoeft niet betaald te parkeren. Na u aanschaf is er de mogelijkheid om ons duikmuseum op de eerste verdieping te bezoeken, onder het genot van een vers gezet kopje koffie of thee in huiselijke sfeer.

 

DIGITAL CAMERA

Richard Wintershoven

PADI Master instructor 900267
PADI store 798036