Verhuur duikuitrusting

Voor het huren van een snorkel, duikbri,l en vinnen. Tot een complete duikuitrusting

dsc_0337

Verhuur duikuitrusting of gunstig aankopen uit onze verhuur afdeling. Down Under verkoop jaarlijks zijn schoolmateriaal met een korting van 40% op de geldende advies verkoopprijs.

Onderwater wil je zeker weten dat alles in orde is en je veilig en comfortable kunt gaan duiken. Je kan bij duikcentrum Down Under terecht om een enkel uitrustingsstuk te huren, of voor het huren van een complete duikuitrusting voor een dag of weekend. Wij verhuren alleen eersteklas duikmaterialen niet ouder dan 2 jaar en worden regelmatig onderhouden, gekeurd en indien nodig vervangen. Dit moeten wij ook doen in het kader van de wet risico inventarisatie en evaluatie ofwel de R.I.E wetgeving.

Ook word er regelmatig verhuur materiaal verkocht tegen een gunstig tarief wat voor u als consument erg aantrekkelijk kan zijn. Meestal is dit een manier om het aanschaffen van een complete duikuitrusting wat rustiger op te kunnen bouwen. De ademautomaten en trimvesten worden jaarlijks onderhouden en wij houden hier een onderhoudsrapport van bij, die je bij aanschaf van de verhuur materialen erbij krijgt. Uiteraard wens ik jullie allemaal veel duikplezier toe!